Fiberanmälan i Backe tätort!

Det finns nu möjlighet för er i Backe tätort att anmäla er för fiber!

Open Infra kommer hålla ett stormöte nu på onsdag den 22/6, kl 19.00 i Fjällsjöskolans matsal, där ni alla både landsbygd och tätort är välkomna! Kom och lyssna och ställ dina frågor, så bjuder vi på fika!

Som de flesta av er säkert redan vet så är Backe tätort en av de absolut sista tätorterna i Sverige som ännu inte har ett utbyggt fibernät. Nu hoppas jag att vi kan sålla Backe från den mindre roliga skaran och därigenom ge Backe samma förutsättningar som övriga Sverige att ta del av alla nuvarande och kommande kommunala tjänster, samt en mängd andra samhällstjänster.

Anledningen till att vi väljer att öppna upp området redan nu är att vi ser stora fördelar i att bygga tätorten i samband med Backe landsbygd. Skulle det visa sig att vi snabbt får in ett stort antal anmälningar i tätorten, ger det oss möjligheten att bygga tätorten och landsbygden tillsammans. Möjligheten finns då också att vi kan effektivisera arbetet genom att börja i tätorten och jobba oss utåt i området.

Det kommer även komma fler mötestillfällen längre fram, men eftersom det vore bra att få in anmälningarna så snart som möjligt så väljer jag att hålla ett första möte redan nu på onsdag.

För er som vet med er att ni vill ha fiber så kan ni göra er anmälan redan idag, men även ni är självklart varmt välkomna att medverka på mötet!

Gör din anmälan redan idag på: Portal.openinfra.com

Med vänliga hälsningar

Maria Blom, Projektledare Open Infra

Telnr: 073-413 12 64

Maria.Blom@openinfra.com

 

Developed by
SCS Design

Supported by
EU jordbruksfonden
Fjällsjö Framtid

 

Contact details

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Get here

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.