Rättelse FjällsjöBladet

Det föll bort ett stycke ur denna text när FjällsjöBladet trycktes, vi ber om ursäkt för tryckfelet, och här kan den läsas i sin helhet: "Ödmjukaste varmaste TACK till er ALLA 53 deltagare som slöt upp på Mental Health Run under enkla former där var och en gick eller sprang utifrån sig själv i Backe för hela familjen. Fantastiskt med spridda åldrar, tjejer och killar, kvinnor och män från såväl Backe som Junsele och Dvärsätt - eloge till er alla som deltar när det arrangeras någonting! Här fanns även en och annan hund också. (Klicka på titeln för att läsa hela texten)

Rörelse, träning och fysisk aktivitet kan i många fall främja måendet på många sätt - förutsatt att aktiviteten genomförs utifrån varje individs förutsättningar, vilket dagens arrangemang var ett bevis på; barn som spontant klättrade, balanserade och sprang runt rörelsebanan med mera och vuxna som också sprang samt promenerade varierande sträckor i olika farter. Naturen visar sig återigen vara en plats för lek och upplevelse - en promenad med familjen eller kompisar kan lätt bli upptäckten av blåbär och annat - många blåa leenden vid målgång var det idag. Spänningen var stor vid utlottning av priser där alla barn lyckades få varsitt utlottningspris utöver den efterlängtade guldmedaljen - stort jätte-TACK till huvudsponsor Ica Nära Backe för frukt, festis och utlottningspriser och lika mycket TACK till Rossöns Sport & Färg samt Sandruews för utlottningspriser. Än en gång TACK till er som deltog och därmed stöttar Backe IF när arrangemang äger rum, det gläder oss att se så många barn och vuxna i blandade åldrar mötas i sann RÖRELSEGLÄDJE - TACK

Vi fortsätter att försöka satsa på FOLKHÄLSA. På tisdag till veckan är det Spring i Benen för hela familjen vid elljusspåret 18.00, lite mer ledda moment för barn i skolåldern - hoppas att vi ses även då!

RF- SISU Jämtland - Härjedalen"
 

 

Developed by
SCS Design

Supported by
EU jordbruksfonden
Fjällsjö Framtid

 

Contact details

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Get here

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.