Årsmötet 2019

Söndagen den 28 april var det Fjällsjö Framtids årsmöte i församlingshemmet. Ett femtiotal personer var på plats för att välkomna de nyfödda, lyssna på Emilia och vad föreningen hittade på under året, samt att se på prisutdelningen.
Verksamhetsberättelsen lästes och kan även läsas här på hemsidan för de som är intresserade av att läsa den. Det informerades även lite om GDPR-lagen och grannsamverkan. Ett förslag som kom upp på mötet var att arrangera en städdag runt Backsjön för att fiska upp allt skräp som förfular. Årsmötesförhandlingen avslutades.
Två nyfödda med föräldrar var på plats och tog emot gåvor, de som inte kunde komma kan hämta sin gåva på Fjällsjö Framtids kontor.
Vi fick lyssna till Emilia när hon berättade lite om hur det var att vara med i Sveriges Mästerkock, åhörarna ställde frågor om inspelningen och juryn. Det var mycket intressant att få veta lite vad som händer bakom kulisserna på en TV-inspelning.
Fikat som bestod av Emilias hembakta och mycket goda Browniekaka som hon dekorerat med hallonmousse, hallon och korall.
Mötet avslutades med prisutdelning för Årets Fjällsjöbor och utdelning av Guldhjärtan. Klicka på bilden för fler bilder.
Foto: Gunnar Bergström

 

Developed by
SCS Design

Supported by
EU jordbruksfonden
Fjällsjö Framtid

 

Contact details

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Get here

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.