Ett speciellt tack till...

Fjällsjö Framtid vill passa på att tacka alla som under året på olika sätt hjälpt till med verksamheten. Ett speciellt tack till styrelsen, valberedningen, revisorerna och de ideella insatserna från:

Fjällsjöhallen, Fjällsjö snöskoterklubb, Fjällsjö Alpina och Rosenkvartsen för samarrangemanget med julmarknaden samt funktionärerna Margareta Mårtensson, Inger Kraft Etzler, Ing-Brith Månsson, Marie Sundeqvist, Marika Nilsson och Kim Berggren.

Tomtemödrarna Ing-Brith Månsson och Inger Kraft Etzler samt tomtesmygskjutsen Jonathan Svensson.

Språkundervisningsansvariga Ing-Brith Månsson, Inger Kraft Etzler, Anders Westin, Christina Åhrén, Henning Åhrén och Svenska kyrkans diakoner samt Maria Berggren och Birgitta Segersten för all hjälp de bidragit med för de asylsökande.

Barnen och personal på Fjällsjöskolan samt påskkärringarna Ing-Brith Månsson, Marika Nilsson och Marie Sundeqvist som hjälpte till med påskparaden som samarrangerades med konstföreningen och Fjällsjöskolan. 

Backe IF för samarrangemanget med Lyskvällen. Läs mer...

Hjärt- och lungräddningskursledarna som höll livräddningskurs i Backe.

LRF Västernorrland och Fjällsjö Snöskoterklubb för samarrangemanget med familjedagen på isen, speciellt tack till skoterförarna Jonathan Svensson och Jenny Persson samt pimpelfiskeassistenterna Ing-Brith Månsson och Marie Sundeqvist.

ICA nära för generös sponsring i form av fika och dyl. till evenemang!

 

Developed by
SCS Design

Supported by
EU jordbruksfonden
Fjällsjö Framtid

 

Contact details

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Get here

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.