Innebandymatcher

I lördags var det match, och på lördag kl 14 är det dags igen! Denna gång kommer Timrå IBC på besök till Fjällsjöhallen. Backe tog en riktigt skön seger i helgen mot Sundsvallslaget FBC Nordic. Läs mer på Innebandyns facebooksida: "Redan efter 1:11 smäller det, då är Backes Joel Sjödin framme och nätar och Fjällsjöhallen exploderar i glädje. Endast 24 sekunder senare är det dags igen, då passar Philip Holmgren till Andreas Thelin som skickar iväg ett skott som letar sig bakom Nordics målvakt. Efter halva perioden står det 3-0, som står sig resten av perioden och Backe har fått matchen dit de vill. Nordic får några powerplay till sin fördel, men efter ett bra försvar som täcker mycket skott och ett ganska stabilt målvaktsspel av hemvändaren Christian Andersson så lyckas inte Nordic producera så mycket. De försöker åter och åter reducera, men kommer aldrig ikapp. I samma takt som de gör mål så gör Backe samma sak och lyckas vinna säsongens första match med 7-5 inför en publik på 85 personer som hade letat sig ner till Fjällsjöhallen. Skotten vinner Backe med 32-29.

Den 14:e är det som sagt dags igen, men i detta möte så är det Timrå som står för motståndet. De vann också sin första match, fast med de klara siffrorna 16-4 hemma mot IBK Härnösand. Ska Backe bryta Härnösands segersvit och samtidigt vinna sin andra raka match? Vill ni ha svar på dessa frågor så ska ni bege er ner till Fjällsjöhallen på lördagseftermiddagen för att kunna bevittna detta och heja fram Backe till ännu en seger! Publikstödet var otroligt stort redan i första matchen, och vi hoppas att det ska bli likadant även denna gång!"