Tack för hjälpen

HJÄRTLIGT TACK TILL:

Leader3sam som gjort det möjligt för oss att genomföra detta projekt!

Fritids och dagisbarnen i Backe som hjälpt till med markberedningen, försådd och direktsådd av grönsaker, plantering av jordgubbar och smultron samt skörd och sylttillverkning.

Flyktingarna i Backe som hjälpt till med planteringar, vattning och renovering av lusthuset. Vi har haft språkcafé i trädgården, fikat och gått igenom namn på olika växter och smakat oss fram. Visade sig att vi hade en grönsaksodlare från Eritrea med oss! Där är vatten en bristvara men här har vi ån precis inpå knuten till trädgården.

Tack för de perenner vi fått från backebor som velat dela med sig till trädgården. Speciellt tack till Gerd och Åke Holmgren, Ing-Brith Månsson, Karin Eliasson, Siri Bergström och Blomsterhörnet i Backe. Åke Holmgren har tidigare varit trädgårdsmästare i Backe och har en vacker trädgård hemma och en livstid av erfarenhet. Ing-Brith, Karin och Siri har ett stort trädgårdsintresse även dem. Blomsterhörnet är Backes egen blomsteraffär.

Speciellt tack till Ing-Brith Månsson för allt från expertis till ogräsrensning och vattning! 

Gunnar Bergström för alla fina fotografier från trädgård och evenemang, samt utlån av släp.

Margot Landgren för rådgivning. Margot är aktiv i Hushållningssällskapet i Fjällsjö och har lång erfarenhet att odla för självhushållningsbehov.

Anna-Lene Westin för fårgödsel till trädgården. Anna-Lene har får i Jansjö och lät oss ta gödsel från sommarladan ute i hagen. Närproducerat och lokalt ska det va!

Jan-Erik Månsson för hjälp med markberedning med traktor.

Vi vill även tacka kommunen för utlån av målarmaskin till utmålning av konturer i planeringsstadiet samt perenner från torget.

Tack till alla som hjälpte till på höstfesten!

Taggar: 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.