Upptäck 6 mil stigar! Vandra upp på berg, förbi sjöar, i djupa skogar och längs älven... i våra...

Den vackra naturen och riklig tillgång på vilt ger fina och minnesrika upplevelser

Skidanläggning, sporthall, utegym, skyttebana, elljusspår, fotbollsplan, kanotuthyrning,...

Backe kan erbjuda natur och djurliv inpå knuten och ett avslappnat tempo. Den lilla byn med det...

141
97
99
87
 

Evenemang

 

Vandringseldorado

Upptäck 6 mil stigar! Vandra upp på berg, förbi sjöar, i djupa skogar och längs älven......

 

Fjällsjö Bladet

Klicka på bilden för att läsa senaste numret av Fjällsjö Bladet

 

Byservicekontor

Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtids byservicekontor finns på torget mitt i byn...

Lyskväll på lördag

Årets lyskväll i Backe inleds med en loppisrunda kl 16-20. På 11 platser kan ni fynda hos närmare 20-talet försäljare. En karta med alla platser kommer att finnas på Paus@ samt på loppisplatserna. Därefter samlas vi vid badplatsen för mingel, musik, korvgrillning, ljuständning och lite annat. Arrangörer är Backe IF i samarbete med Fjällsjö Framtid och det är bara att hoppas att regnet uteblir.

Inställt disco

OBS! OBS!

Fredagens disco i Fjällsjöhallen är inställt p g a ingen ventilation i hallen!

Disco för 6-15 åringar

Fredag 26 augusti blir det  barn- och ungdomsdisco i Fjällsjöhallen. Kl 18-20 är det disco för 6-11-åringar och 20-23 är det 11-15-åringarnas tur. 

Fikat och inträdet är gratis,  och det är UG i samarbete med Backe IF som arrangerar discot.

Fiber till Backe!

Det ser ut som om bredbandsutbyggnaden i Backeområdet kommer att bli av.  Inom kort kommer alla fastighetsägare att få ett brev från Servanet med erbjudande och anmälningsblanketter. Om nu tillräckligt många antar erbjudandet kan det bli start nästa grävsäsong, dvs våren 2017.

Ett informationsmöte med Servanet kommer att hållas i Strandrestaurangen, Fjällsjöhallen den 22 septmber kl 18.30. Då informeras om fiberanslutningen, vilka möjligheter det innebär, vad erbjudandet innehåller samt möjlighet att ställa frågor.

Lyskvällen närmar sig

Det är snart bara en vecka kvar till höstens Lyskväll i Backe. Listan med loppisförsäljare fylls på, och ju fler som har loppis desto trevligare. Passa på och ha höstloppis innan vintern är här. Anmäl er till Tina på Fjällsjö Framtid.

Senare under kvällen tänder vi marschaller, eldkorgar, ljuslyktor och lyser upp kvällen. För den som vill skänka  marschaller att tända runt Backsjön, finns lådor på Ica och Paus@ där man kan lägga sina bidrag.

Mat och motion i Silsjönäs

En heldag i Silsjönäs. Lördag den 20 augusti arrangerar Backe IF Silsjönäsloppet, en gå-lunka-löptävling för alla åldrar. Från kl 9 har Silsjönäs Bygdegårdsförening öppet med fikaförsäljning och efter tävlingen serveras det kams med tillbehör.

FjällsjöBladet nr 7

Nu är höstens första FjällsjöBlad klart. Som tidigare distribueras den till Backe med utbyar samt Rossönområdet och finns även att läsa här på hemsidan samt facebook. Trevlig läsning och kom ihåg att gynna våra annonsörer.

Sidor

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

Skicka email
Kontakt

 

Hitta hit