Upptäck 6 mil stigar! Vandra upp på berg, förbi sjöar, i djupa skogar och längs älven... i våra...

Den vackra naturen och riklig tillgång på vilt ger fina och minnesrika upplevelser

Skidanläggning, sporthall, utegym, skyttebana, elljusspår, fotbollsplan, kanotuthyrning,...

Backe kan erbjuda natur och djurliv inpå knuten och ett avslappnat tempo. Den lilla byn med det...

141
97
99
87
 

Evenemang

 

Vandringseldorado

Upptäck 6 mil stigar! Vandra upp på berg, förbi sjöar, i djupa skogar och längs älven......

 

Fjällsjö Bladet

Klicka på bilden för att läsa senaste numret av Fjällsjö Bladet

 

Byservicekontor

Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtids byservicekontor finns på torget mitt i byn...

Lättgympa startar i Fjällsjöhallen

Rafna Gym anordnar lättgympa i Fjällsjöhallen med start måndag den 3 oktober kl 14.00.  Här kan du förbättra balans, rörlighet och styrka. För mer information, ring Rafna Gym tel 0623-101 66 eller AnnaKarin 070-345 84 29.

Informationsmöte om fiber

Ni glömmer väl inte kvällens informationsmöte om fiber i Backe, kl 18.30 i Strandrestaurangen, Fjällsjöhallen! Det blir presentation och möjlighet att ställa frågor efter presentationen samt även lämna in beställning på plats direkt. Byggstart beräknas ske under 2017.

 

Grattis Backe IF

Stort GRATTIS säger vi till Backe IF  som fått 20 000 i bidrag ur Skidlyftet 2016 för projektet Alla på skidor. Svenska Skidförbundet och McDonald's ser fram emot att ta del av vad Skidlyftet kommer betyda för föreningarnas barn- och ungdomsverksamhet och satsningen på längdskidåkning i vinter  med energiknippet Ida Sundin i spetsen har redan påbörjats.

Vill du ha ett Stornorrland?

Folkinitiativet Rösta om Stornorrland vill ha en folkomröstning som tar ställning till frågan - Vill du att Region Jämtland Härjedalen ska slås ihop med landstingen i Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten? Folkomröstningen ska ge underlag för den viljeriktning regionen ska driva gentemot regering och riksdag. Om du stödjer Folkinitiativet Rösta om Stornorrland, skriv på de namnlistor som finns utlagda på bl a Fjällsjö Framtid och affärer.

När vi idag ser den snabba nedläggningen av Sollefteå sjukhus, hur kommer framtiden att se ut för vår fina hälsocentral och Östersunds sjukhus i en storregion?

Utskällda åhörare vid författarkafé i Silsjönäs

Den 17 september anordnade Silsjönäs Bygdegårdsförening författarkafé med multisportaren Mikael Lindnord och den numera världsberömda hunden Arthur.  Ett 40-tal åhörare fick lyssna till en livfrull redogörelse om multisportarens vedermödor, allt  från möten med jaguarer, krokodiler, stormande hav och jätteormar till den rörande berättelsen om gatuhunden Arthur, som blev hans följeslagare i vått och torrt.

Boken "Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem" av Mikael Lindnord och Val Hudson presenterades och många passade på att köpa en signerad bok inklusive ett tassavtryck.

Under föreläsningen gick Arthur  lugnt  omkring och presenterade sig själv, men när åhörarna applåderade, då  fick de en rejäl utskällning.
 

 
 
 

 

PRO Medlemsmöte

Medlemsmöte
Torsdag 29 September kl.15.00

Kommunens kostchef Jörgen Jönsson informerar om "kost för äldre".

Sedvanliga mötesförhandlingar
Fika och lotteri
Skänkta vinster emottages tacksamt!

Välkomna!
PRO Fjällsjö

Hjälp till nyanlända

Ni vet väl att Fjällsjö Framtids konto för Flyktinghjälp fortfarande är öppet.  Just nu finns behov av  hjälp till  en familj som behöver specialkost och blöjor  till sina små babytvillingar en period, en tillfällig och stor utgift för dem. Vädjan kommer från Maria Berggren och Birgitta Segersten som med sitt engagemang för nyanlända vill försöka hjälpa familjen. Vill Du ge ett bidrag, sätt in det på Fjällsjö Framtids konto 5078-9577 och ange "Flyktinghjälp".

Sidor

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

Skicka email
Kontakt

 

Hitta hit