Jakt & Fiske

Jakt

Den vackra naturen och riklig tillgång på vilt ger fina och minnesrika upplevelser för jägaren. Det finns möjligheter till jakt på tjäder, orre, hare, bäver och älg.  Att få uppleva naturens tystnad långt från dagens stress genom spännande jakt, gör dig redo för att ta nya utmaningar i vardagen! För att boka en jaktupplevelse kontakta Sunnansjögårdens Jakt & Fiske.

Fiske

Här finns möjligheter att utöva allt från flugfiske i strömmande vatten till mete i någon av sjöarna.  Här finns öring, röding, harr, sik, lake, brax, id, abborre och gädda. I några av sjöarna där båtfiske är tillåtet finns båt att hyra. Kontakta Vängelälvens Fiskevårdsförening eller Fjällsjös Fiskevårdsförening för mer information.

Fjällsjö Fiskeområdesförening förvaltar fisket i Backe, Berg, Jansjö, Kråkbränna, Sil, Smedsby och Sunnansjö och delar av Bergsjö, Edsta, Silsjönäs och Stensvattnet. För ett trivsamt fiske för alla förutsätter att samtliga fiskare lojalt följer förordningar och regler och visar hänsyn till varandra och med naturen. Minsta tillåtna längd för öring, röding och harr är 20 cm. Fiskare ska ha giltigt fiskekort som kan köpas hos Backe IF bland annat.

Fiskekort kan lösas för Stortjärn, Blåtjärn och Bergsjön hos:

  • Backe IF 0624-10543
  • Fjällsjö Framtid 0702-967339
  • Roland Nordin 070-573 34 97
  • Fjällsjö Fiskekarta
 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.