Sport

Backe Bike Park

3000 kvm Bike Park för hela familjen! Ligger intill fotbollsplanen bakom campingen och badplatsen på Stenhammarsvägen. Pumptrack för cykel, balanscykel, kickbikes, skateboard och inlines. Pumptrail och Dirtline med Wallride, Skills Arena med balanshinder och en Jump zone under uppbyggnad. Finansierat av Leader3sam och Allmänna Arvsfonden. För mer info och senaste nytt se Instagram "backebikepark". Lånekickbikes finns på Fjällsjö Framtid i centrum.

Utegym

Passa på att prova något annorlunda och gymma i det gröna! Backe IF's utegym ligger på campingområdet vid Backsjöns badplats.

Kanotuthyrning

Paddla kanot i Backsjön och ta åvägen ut till älven. Håll utkik efter bävern och gör din egen bäversafari! Kontakta Backe IF's kansli på Stenhammarn.

Fjällsjöhallen (Sporthall)

Innebandy, pingis, zumba och barn- och cirkelgympa

Skyttebana

Skyttebanan ligger längs vägen till Junsele och drivs av Backe jaktskytteklubb. Här finns bl.a. möjligheter till jaktprov, träningsskytte och lerduveskytte. Kontaktperson: Bo Eriksson Tel 0624-106 39 el 070-392 76 11

Landsombergets skidanläggning

Landsomberget har en fallhöjd av 191m. Skid- och fritidsanläggningen ligger naturskönt vid Jansjöns strand, mellan Backe och Rossön. Landsomberget är även en plats för olika friluftsaktiviteter och sammankomster under vår, sommar och höst. Bara en vandring upp till toppen sommartid är en naturupplevelse i sig. Serveringen är öppen samma tider som liften. Se en film från Backen här!

Elljusspår

Ett 2,5 km långt elljuspår ligger på andra sidan vägen från Stenhammarsområdet. Kontakt: Backe IF

Fotbollsplan

Fotbollsplanen ligger på Stenhammarsområdet, kontakta Backe IF för mer information.

Skridskobana

Ishockeyrink med sarg finns bakom centrumhuset längs kyrkvägen.

Vandringsleder

Totalt 60 km motionsslingor att välja på, för mer info se ”vandring”

Filer: 

BilagaStorlek
Image icon 28779.jpg101.05 KB
Image icon 289.jpg489.85 KB
 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.