oktober 2021

Vill ni sälja på julmarknaden?

I år kommer det bli en julmarknad utomhus!
Lördagen 27 november (Första adventshelgen).

Plats: Planen utanför Pausa i Backe.
Anmälan till fjallsjoframtid@backe.nu eller ring 0624-101 69
Pris: 100kr /bord.

Invigningen - resultatlista och lotteri

Klicka på länken för att komma till resultatlistan från tävlingen, för de barn som vill veta vilken tid de cyklade på! Så de som vill kan tävla mot sitt eget personbästa.

De vinnare som inte hämtat upp sina priser: Nr.3, Nr 49, Nr 54. Välkommen in på Fjällsjö Framtids byservicekontor på torget i Backe för att hämtat era priser! Öppet 09-15. Eller ring så löser vi det!

Backe Bike Park är nu invigd!

Vilken dag! Och vilken uppslutning! Kring 100 besökare hade samlats för att inviga Backe Bike Park i lördags! Uppehåll från regandet lagom till tävlingen! 32 startande barn i Backe pumptrack championship! Vem kan pumpa snabbast runt banan? Taggade barn tävlade alla mot Elina Davidssons tid och för eget personbästa givetvis Elina peppade, instruerade och demonstrerade tekniker att använda sig av i pumptracken. 'Sänk sadeln, var så lätt som möjligt upp för guppen och tryck till rejält efter guppen. Träna träna träna många många varv för att få in känslan' hälsar hon! Proffsen accelererar i kurvorna, som är velodromformade. Meningen med pumptrack är att man efter att ha trampat upp farten kunna pumpa sig runt banan utan att trampa! Förutom pumptrack finns här dirtline med hopp och wallride, pumptrail och skills arena med jump zone Sju funktionärer från ungdomsgruppen hjälpte till med dekorationer, lotteri och korvförsäljning, dj, assistans vid bandklippning, prisutdelning och städ efteråt! Tillsammans med ett antal vuxna funktionärer rodde vi det hela i hamn! Stort tack till alla som hjälpt till idag!!! Fler bilder kommer sen till backe bikeparks facebooksida och instagram.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.