Wow vilken succé det blev med vår/blomstermarknaden

https://www.jamtlandstidning.se/stromsund/manga-besokare-pa-livlig-marknad-i-backe/224647

 

Wow vilken succé ”Vår/Blomstermarknaden” blev!

Många besökare kom för att besöka marknaden, många knallar kom det också, ca 30st. Sedan hade vi alla utställare som polis och räddningstjänsten. Urban Widholm kom med den ukrainska ambulansen och gjorde en insamling samt anordnade ett springlopp. Pål Jansson gjorde alla dekorationer som hängde utanför ICA. Ramsele fältrittklubb kom med 2 st hästar.

Alla barn och vuxna som sprang lyckades samla in 6485 kr av sina egna sponsorer och dubblerades av PMU Second hand i Östersund. Totalt fick vi ihop 12 970 kr. Vi i Backe kan också!

Lite historia angående hur marknaden kom till. Andreas Skog på Ica Nära Backe hade ifjol anordnat en blomstermarknad som också blev en riktig succé. Många besökte honom redan då och köpte blommor av alla olika sorter. I år fick vi en idé att anordna en knallemarknad i samband med blomstermarknaden som Ica Nära Backe och Fjällsjö Framtid ordnade. Vi fick även med Svenska Kyrkan Fjällsjö, Urban Widholm från ukrainska ambulansen som medarrangörer. Dom fixade hoppborgar, blomsterparad och springlopp med insamling till Ukraina. Peter, Pål och Olga hade workshop med barn och vuxna där de fick göra blomdressar.

Tusen, tusen tack till er ALLA som gjorde vår marknad till en riktigt succé.

Foto: Ingegerd Berglund

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.