Vill du ha ett Stornorrland?

Folkinitiativet Rösta om Stornorrland vill ha en folkomröstning som tar ställning till frågan - Vill du att Region Jämtland Härjedalen ska slås ihop med landstingen i Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten? Folkomröstningen ska ge underlag för den viljeriktning regionen ska driva gentemot regering och riksdag. Om du stödjer Folkinitiativet Rösta om Stornorrland, skriv på de namnlistor som finns utlagda på bl a Fjällsjö Framtid och affärer.

När vi idag ser den snabba nedläggningen av Sollefteå sjukhus, hur kommer framtiden att se ut för vår fina hälsocentral och Östersunds sjukhus i en storregion?

Det arbetas vidare på förslaget att göra ett enda "Stornorrland" som består av ett enda län och ett enda landsting. Hur påverkar det oss? Vill vi verkligen ha det så? Har ni funderat på vad det kommer att innebära för oss i glesbygd med redan nu långa avstånd? Kommer det att lösa landstingens dåliga ekonomi etc etc? Hela utredningen finns att läsa här: www.sou.gov.se/indelningskommitten/ och argument för och emot hittar ni på  www.stoppastornorrland.nu.Läs på, ta ställning! Planering för en folkomröstning pågår bl a av Framtid för Jämtland och Hela Sverige ska leva, Jämtlands län.

 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.