Tips för ett tryggt och roligt sportlov

Nu är det äntligen sportlov! Njut av ledigheten och ladda batterierna. Här kommer tips på aktiviteter, vill du vara utomhus finns det goda möjligheter i vår kommun. Var rädd om dig och kom ihåg att göra vad du kan för att det ska bli ett så tryggt och coronasäkert sportlov som möjligt.

När allt inte är som vanligt, är det extra viktigt att vara aktiv och röra på sig i friska luften för att må bra. I hela kommunen finns goda möjligheter till utomhusaktiviteter under sportlovet. Här på webben har vi samlat förslag på saker att göra. Det finns också länkar till föreningar i kommunen, tag gärna kontakt med dem för att få information om eventuella aktiviteter som passar i coronatider. Information om skidspår, slalombackar, skoterklubbar mm finns här:  Aktiv tid i coronatider

Strömsunds kommun uppmanar:
Ung som vuxen – skydda dig själv och andra

Ha ett underbart sportlov! Ung som vuxen, kom ihåg att göra det ni kan för att ledigheten ska bli så trygg och coronasäker som möjligt.

Kom ihåg de allmänna råden:

Stanna hemma vid symtom.
Begränsa nya nära kontakter. Umgås bara med personer du normalt träffar, personer du bor med eller några få vänner och närstående utanför hushållet.
Håll avstånd till andra och undvik platser med trängsel.
Res på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Använd munskydd i kollektivtrafiken om du är född 2004 och tidigare och reser vardagar klockan 7–9 samt 15–18.
Arbeta hemifrån om du kan.
Håll en god handhygien.
Var försiktig när du besöker personer som är 70+ eller tillhör en riskgrupp.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.