Strömsunds Kommun erbjuder uppläsning av information om covid-19

För att nå ut med information till den målgrupp som inte har möjlighet att ta del av digitala kommunikationskanaler, erbjuder kommunen nu möjlighet att få information uppläst. Tjänsten lanseras måndag 6 april, numret är 0670-164 00.
Strömsunds kommun arbetar på flera sätt med att nå ut med information om hur kommunen hanterar utbrottet av coronaviruset covid-19 och hur det påverkar verksamheterna.
Ring och få information uppläst
För att nå ut till den målgrupp som inte har möjlighet att ta del av digitala kommunikationskanaler, exempelvis webbplatser och Facebooksidor, erbjuder nu kommunen möjlighet att få den digitala informationen uppläst. Tjänsten lanseras måndag 6 april.
Hur fungerar uppläsningen?
Den som behöver få kommunens digitala information uppläst ringer 0670-164 00. Numret är bemannat vardagar klockan 8.00–16.00 med lunchstängt 12.00–13.00.
– I dessa tider då vi har mycket betydelsefull information att nå ut med är det viktigt att alla medborgare kan ta till sig våra budskap. Därför är den här uppläsningsmöjligheten ytterst angelägen, säger kommundirektören Anneli Svensson och passar samtidigt på att vädja till alla medmänniskor i kommunen:
– Känner du någon som har svårt att ta till sig digital information, erbjud gärna din hjälp. Vi har alla ett viktigt uppdrag att hindra och fördröja smittspridning, och din insats kan göra skillnad.
Andra kommunikationsinsatser
Annat kommunen gjort, eller planerar att göra, för att nå målgruppen är brevutskick, affischer och informationsblad på äldreboenden.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.