Prova-på parasport

"Stort TACK Josefina Lif för att du tog dig tid att föreläsa om dig och dina parasporter - första gången någonsin dessutom, enormt modigt och starkt att vara så öppen - för oss i Backe och även lät både barn och vuxna få testa några av dina parasporter som du utövar! Så enormt uppskattat!!!

Många fick sig en tankeställare och påminnelse om hur skört livet kan vara och hur motgångar kan vändas till styrka, att verkligen försöka göra det bästa som möjligt i sin livssituation oavsett och ta till vara på varje dag så gott det går. Alltid bra och tänkvärt att få vidga sina vyer och perspektiv vad gäller idrott, rörelse och hur andra än en själv lever - idrottsrörelsen ska välkomna alla oavsett funktionsvariation!

Barnen hade många frågor och funderingar som blev besvarade och vi hade nog varit kvar i sporthallen om vi inte hade sagt stopp (vi drog över en halvtimme ändå). Nu skulle vi behöva få fortsätta att träna rullstolsdans, racerunner och rullstolsslalom då det var så himla skoj - du är så välkommen åter! ”Det är svårt och coolt med parasporter!” var en av kvällens konstateranden från barnen. Efter kvällen var det nog många som fick en ny idol och förebild!

LYCKA TILL JOSEFINA PÅ GÖTEBORG OPEN! Vi hejar på dig!"

Text och foto: Ida Sundin

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.