Program för invigningen på lördag

INVIGNING BACKE BIKE PARK Lördagen 2 oktober kl.12-14

ELINA DAVIDSSON - Svensk elitcyklist gästar pumptrack! Elina är vinnare av RedBull pumptrack world championship qualifier i Sverige 2019, även svensk mästarinna i downhill 2021. Hon kommer att inviga banan kl.12.00 och därefter cykla banan och ge barn och ungdomar tips på tekniker.

TÄVLING - pumpa snabbast runt banan! Gratis att delta! Alla tävlar mot Elinas tid och vinnaren får cykla duell mot Elina! Tävlingen börjar strax efter att banan är invigd. Medaljer till de allra yngsta, priser till de tre snabbaste.

Varmkorvförsäljning, godisregn och lotteri med cykeltema. ICA Nära Backe bjuder på saft och bullar, Pausa Kiosk och Café bjuder på glass till de barn som är först på plats! Ballonger och cykeldekaler till alla barn!

Prova på kickbike och skateboard - låneutrustning finns på plats. Gratis utlån för barn och ungdomar som en del av avgiftsfria aktiviteter genom Strömsunds kommun.

Kläder efter väder! Hjälm på och ha skoj!

Välkomna!!!

Arrangör: Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtid i samarbete med Backe IF, Backe Event, Fjällsjö Bioenergi AB och Strömsunds kommun. Backe Bike Park är finansierat av Leader3sam och Allmänna Arvsfonden.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.