Paus@ lever vidare!

Fjällsjö Samhälle Ekonomiska Förening har köpt fastigheten där det finns både kiosk och frisörsalong, så att nuvarande verksamhet kan leva vidare!

Kiosken kommer att övertas av Jennifer Lidström, 21 år, som kommer från Helgum och är det nya ansiktet som syns på Paus@. Hur hon hamnade i Backe har att göra med att hennes mamma, mormor & morfar kommer härifrån. Jennifer berättar att utbudet i butiken kommer vara detsamma som tidigare men att det kommer dyka upp ännu mer presenter, leksaker, tack- och grattiskort.

För att utvecklingen av butiken ska gå snäppet snabbare önskar hon att kunderna helst betalar med kort; ”för på så vis kommer pengarna in fortare”. Men givetvis tas kontanter emot fortfarande! En utav planerna framöver är att köpa en till ljusskylt för att sätta på fasaden. "KIOSK & PRESENTBUTIK" ska det nog stå, säger Jennifer.

Vi önskar Jennifer STORT LYCKA TILL och gläds åt att Paus@ lever vidare!

Öppettider:
Mån - Fre 09.00 - 20.00
Lör - Sön 10.00 - 20.00.
Tiderna kan komma att ändras i framtiden.

Påminnelse: torsdagen den 5/10 är Paus@ stängt för inventering samt förberedelser inför Jennifers övertagande. Portarna slås upp fredagen den 6/10 kl.08.30 – 20.00

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.