Parkour är populärt!

2018-09-20

"Parkour är svar på allt...åtminstone svar på hur rörelseglädje kan se ut för mååångaaa! Det räcker med en madrass på golvet så är spontanrörelse igång. Så himla glada och nöjda över att för tredje gången få ha bästa parkour-trion till ledare - Charlie, Frederic och Tsz-Hin - från Östersund här i byn.  Tusen TACK! Vi ses igen hoppas vi!

TACK till föräldrar som kunde vara vid stationerna. Säkerhet är en del av parkour, speciellt nybörjare och ovana. Spännande att se kvällens process där alla mer och mer blev trygga i rörelser - fascinerande hur så enormt många även höll igång non stop i över 1-1,5 timme! Exempel på barnidrott när den är som bäst!

TACK för ikväll - på tisdag är det träff för barnen med Isabel Expósito och Röda Korsets Ungdomsförbund - Är du medspelare? Jätteviktigt för barnen att få komma till tals och veta sina rättigheter utifrån Barnkonventionen! Skidsektionen i Backe är första föreningen i Svenska Skidförbundet att erbjuda barnen utbildningen - Kul tycker vi! P.S. Om någon känner att kroppen gör lite ont i morgon så kan det bero på träningsvärk.."  länk till video

#skidsektionenibacke #parkour #provapåidrott #barnidrott #idrottföralla #idrotthelalivet

Text och foto: Ida Sundin

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.