”Middle of Nowhere” teater

Missade Ni föreställningen i våras? Eller såg Ni den och vill se den igen, eller rekommendera en vän? Norrdans kommer tillbaka med föreställningen ”Middle of Nowhere” till Exercishallen Norr i Östersund. Tisdag 11:e november kl. 19.00.

Vi erbjuder kostnadsfri bussresa tur/retur Östersund för föreningar i Jämtland. Ni behöver vara minst 7 personer från respektive ort för att vi ska kunna boka en buss för er. Anmäl er senast den 24/10 till maria@norrdans.se.

Middle of Nowhere bjuder på ett spännande kostymdrama där publiken får tolka historien och lägga ett gåtfullt pussel. Den traditionella uppdelningen med scen och salong är förändrad och publiken har flyttat mycket närmare själva spelytan. Rörelser, ljud och vibrationer bildar en helhet och publiken kommer så nära att de kan höra dansarnas andhämtning och se svettpärlorna tränga fram i dansarnas pannor. Vackra, välskräddade kostymer och tidstypisk rekvisita för tankarna till slutet av 1800-talet. En fängslande historia med starka karaktärer och deras inbördes relationer spelas upp. Två sidor av historien visas samtidigt, i ett scenrum som delats med en rörlig vägg. De båda sidorna av historien innehåller pusselbitar som både väcker frågor och ger ledtrådar i detta gripande och drömlika relationsdrama.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6zOT8uwrlpU
Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=U6eHLSh61IQ
Mer information om föreställningen finns här http://www.scenkonstbolaget.se/MoN

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.