Lucka 8 - Hjärta Backes adventskalender

Lucka 8. Hjärta Backe Adventskalender/Julkalender
Vintern är inte bara en årstid med tända ljus, snö som lyser upp (nåväl, mycket har regnat bort men vintern är inte slut än) och glöggmys, den kan även innebära en påfrestande tid för mångas mående då det blir kallare och mörkret är som värst innan det vänder. Något som också påverkas av vinterklimatet är vårt hår som vi framförallt under vintern kan tänka på att vårda extra mycket. -Efter sommaren när man har badat mycket är håret trött och matt, har solblekts och blivit ganska torrt, säger Ronja Nordin som sedan åtta år tillbaka driver Ronjas Hårdesign i Backe och har fullt upp ända fram till jul i salongen.

- Inför jul är jag ganska fullbokad men det kan finnas någon liten lucka eller bli något återbud exempelvis eller så går det att lösa på annat vis, understryker Ronja.
Här är Ronjas tips för god hårvård vintertid:
• Boosta håret med fukt, något mjukgörande som olja och gärna inpackning någon gång i veckan.
• Kombinera alltid två produkter för att få både värmeskydd och fukt. Håret blir då glansigt och lent samt tar bort frissighet och skyddar håret överlag.
På bilden håller Ronja upp Wella SP Luxeoil från Wella Professionals som hon rekommenderar att använda för ett välmående hår och som finns att köpa på hennes salong
TACK Ronja

Källa: Hjärta Backes facebook sida. Foto: Ida Sundin

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.