Lediga jobb i Backe

Strömsunds kommun söker personal till Backe:

Anläggningsarbetare:

Teknik- och service förvaltningens produktionsenhet söker en anläggningsarbetare 100% med stationeringsort Backe. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med eventuell förlängning.

Teknik- och serviceförvaltningen ansvarar för en stor, bred och viktig verksamhet i kommunen. Här arbetar cirka 130 årsarbetare med förvaltning av kommunens fastigheter, skötsel av parker, gator, vägbelysning, skog, vatten och renhållning. Förvaltningen har ansvar för kommunens kostverksamhet och lokalvård. Även kommunens IT-verksamhet och reception/kundtjänst ingår i förvaltningens uppdrag.  
 
Arbetsuppgifter
Tillsammans med övrig driftpersonal kommer du att sköta drift, underhåll och nyläggning av vårt ledningsnät för vatten, avlopp, dagvatten, gator, vägar och vägbelysning. Skötsel och förnyelse av våra markanläggningar ingår också liksom viss fastighetsskötsel.  Arbete inom driftgruppens övriga verksamheter förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad VA-rörläggare eller anläggningsarbetare alternativt har annan utbildning som bedöms lämplig. Erfarenhet av praktiskt arbete inom området är meriterande.

Vi söker en självgående person som kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Som person är du engagerad och resultatinriktad och vill utvecklas i din yrkesroll.  I möte med andra är du kommunikativ och tydlig. 

Goda datakunskaper och erfarenhet av verksamhetssystem, till exempel ekonomisystem och arbetsordersystem, är meriterande. Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i samiska eller samisk kultur meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Körkort klass BE samt motorsågskort är meriterande. Körkort klass B - Bil är ett krav för tjänsten.

 

Kock/ ekonomibiträde

Backe. Ref nr 1606.

Till kostverksamheten i vår kommun söker vi nu ny personal till köket i Backe. Vi erbjuder tre stycken tjänster som kock/ekonomibiträde på hel- och deltid.

Köket i Backe tillagar mat till ett äldreboende med 30 platser samt till cirka 150 barn inom förskola och grundskola. Arbetslaget består av en arbetsledare och fyra kockar/köksbiträden.Backe är ett mindre samhälle i Strömsunds kommuns östra del. Avståndet till huvudorten Strömsund är cirka fem mil.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök samt servering i skolans restaurang. Vi söker dig som är engagerad och har viljan att tillsammans med övrig personal inom kostverksamheten utveckla måltiden till att bli en av dagens höjdpunkter för våra gäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som kock/ekonomibiträde eller annan utbildning inom kök som vi bedömer vara likvärdig. Erfarenhet från arbete i kök är meriterande.

Som person är du kommunikativ, samarbetsvillig och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är bra om du har grundläggande datorvana eftersom vi använder ett kostdataprogram inom verksamheten.

Många av våra gäster är nyanlända så goda kunskaper i engelska och andra språk är meriterande. Strömsunds kommun är samiskt förvaltningsområde därför är kunskaper i samiska eller samisk kultur meriterande. 

För mer information, se Strömsunds kommuns hemsida http://stromsund.se/22192.html

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.