Lea Ramsin gick inte vidare

Hon sjöng, hon vågade trots scenskräck och dåligt självförtroende, och hon gick vidare. Lea Ramsin från Backe är en av dem som fick en guldbiljett och gick vidare i Idol 2016. Men i onsdags i gruppmomentet tog det stopp och hon fick lämna programmet.

Sång har alltid varit ett naturligt inslag i Leas liv, flera i hennes familj är musikaliska och själv har hon sjungit och dansat så länge hon kan minnas. Lea är uppvuxen i Stockholm men som 14-åring flyttade hon till Näsåker. Till Jämtland och Backe flyttade hon 2010 men nu har flyttlasset återigen gått, den här gången till Dalarna.

– Jag och min sambo har köpt hus i Svärdsjö, det ligger två mil från Falun. Folk i Backe har varit fantastiska, jag har fått så många positiva glada reaktioner på min sång och min medverkan i Idol. I ett sånt litet samhälle har man sin egen roll på något vis, och jag tror inte någon riktigt visste att jag kan sjunga och så plötsligt blev jag "Lea, hon som sjunger".

Det här är nog  inte sista gången vi hör och ser Lea sjunga. Hon kommer säkerligen att gå vidare med sin talang och med bättre självförtroende och mindre scenskräck. Vi önskar henne Lycka till !

I ÖP och LT under länken http://www.op.se/noje/musik/lea-fran-backe-vidare-i-idol eller http://www.ltz.se/noje/musik/idolaventyret-tog-slut-i-gruppmomentet-for-... kan ni läsa mer om Lea Ramsin och medverkandet i Idol.

 

 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.