Insamling till julklappar för ukrainska barn

Insamling till Ukraina, om 8 dagar körs julklappar till Ukraina!

Det är samma person som kört flera hjälpsändningar från Backe, som om 10 dagar kör till Ukraina igen och hoppas kunna dela ut julklappspaket till barnen. Insamlingen görs tillsammans med Anna Westerberg, tidigare journalist på Jämtlands tidning. Pengarna går oavkortat till julklapparna samt blöjor och våtservetter till de minsta barnens mammor.

Inget bidrag är för litet. Många bäckar små!
Swish 0730768966 (Anna Westerberg)
Märk med UKRAINA

Obs! Den 13 december är det luciakonsert i Fjällsjö kyrka och där kommer Fjällsjö Framtid samla in pengar till barnen i Ukraina, så om man vill ge en kontantgåva går det bra på kontoret eller i kyrkan!

Ursprungligt meddelande: "Jul i Ukraina. Jag och en vän vill ge julklappar till barn i Ukraina vars pappor strider i kriget. De har inte träffat sina pappor på länge, en del kanske aldrig får träffa dem igen. Min vän har kört flertalet gånger in till Ukraina med minibuss lastad med donationer sedan kriget startade. Hans nästa resa är om 10 dagar då vi hoppas kunna dela ut julklappspaket till barnen.

Inget bidrag är för litet. Många bäckar små!
Swish 0730768966

Märk med UKRAINA

Pengarna går oavkortat till julklapparna samt blöjor och våtservetter till de minsta barnens mammor.

Dela gärna detta inlägg så det når fler

Jag håller er uppdaterade med bilder på när julklapparna når barnen. Bilderna i inlägget är från de tidigare donationsresorna." 

Foto: Lånad bild från insamlingen

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.