Insamling till de efterlevande

På facebook har en insamling till de efterlevande till olyckan som skedde den 26/2-18 startats. Insamlingen sker via en speciell Facebooksida. De som inte har Facebook, och ändå vill bidra till insamlingen, kan istället lämna sin gåva på Fjällsjö Framtids kontor på Torgvägen 1A i Backe.

"Den 26 februari omkommer tre personer när en personbil krockar med en timmerbil utanför Backe. Olyckan lämnade flera barn i skolåldern utan förälder. Få kan förstå vilken tragedi detta måste vara för de inblandade. Vi som dem kan vittna om vilken kärlek och tilltro som lade grunden för familjens liv här. Nu ligger allt återigen i ruiner. Ingen kan göra allt men alla kan göra något är orden som passar bäst just nu, Tillsammans kan vi försöka lindra den oro som barnen och efterlevande hustru idag känner. Ett liten gest för att visa att vi finns där för dem nu och i framtiden". - Henning Åhrén

ÖP har uppmärksammat insamlingen.
Henning Åhrén från Backe är en av initiativtagarna till insamlingen, även om han är noga med att poängtera att det är flera andra personer som också står bakom insamlingen.
– Vi har försökt sträcka ut en hand till någon som behöver det, säger han.
De här familjerna har verkligen inga resurser. De flesta av oss har nog bara gjort det som förväntas av oss som medmänniskor genom att samla in pengar de efterlevande, säger Henning Åhrén och fortsätter:
– Vi är ju många som har gett och det har påverkat oss allihopa. Vi tänker framförallt på de barnen som blev så drabbade av olyckan. Som blev utan en eller båda sina föräldrar, säger Henning Åhrén.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.