Innebandy resultat

Backe leder publikligan i Division 2 med ett snitt på 100 personer/match!

"Backe–Klockarberget 6–9 (3–4, 1–4, 2–1) lördag 25 oktober, Fjällsjöhallen.

Mål, Backe: John Berglund 2, Petter Gjersvold 2, Kenny Sjödin, Kim Berggren.

Trots en lovande inledning av Bacle, som tog ledningen två gånger om i den första perioden, lyckades det inte hålla i spelet. John Berglund och Petter Gjersvold gjorde 1–0 respektive 2–1 efter att Klockarberget kvitterat däremellan. Den första perioden slutade med ett knappt underläge efter att Backe släppt in 3–4 med sju sekunder kvar av perioden. I den andra perioden gick det ännu tyngre för hemmalaget. Lagen gjorde ett varsitt mål innan Backe fick en straff vid ställningen 4–5.

Det blev dock ingen kvittering på straffen. I stället kunde Klockarberget rycka i från och gå upp till en ledning med fyra mål inför den sista perioden. Backe lyckades inte hämta upp det resultatet, trots att laget vann den sista perioden med 2–1."

Källa: Innebandyns facebooksida