Hjälp Rossöns IF!

För bara några veckor sedan tävlade ung och gammal på längdskidor på Rossön´s skidstadion i minne av Sigvard Jonsson. Snart startar

Bilbingo som varje vecka under sommaren får människor, när och fjärran, att åka till Rossön. När solen står högt på himlen är det dags att samlas på fotbollsplanen mitt i Rossön för att heja på alla som ta sig an Bäverloppet.
Har du tänkt på att det är Rossöns IF och deras motiverade idrottare som varje år organiserar dessa evenemang? Men även gympa året rund, styrketräning, innebandy och simning. Nu är Rossöns IF dessutom drivande i byggandet av en lekpark för alla ungar mitt i Rossön!
Tyvärr måste vi berätta att allt detta nu hotas av att försvinna för att Rossöns IF har svårt att hålla huvudet ovanför vattnet. Rossöns IF känner sig motiverat att hålla Rossön vid liv och på kartan, men vi behöver mer motiverade själar för att kunna behålla verksamheten. På sista årsmötet blev vi utan styrelsen. Och pga finansiella svårigheter är det inte lätt att sköta våra dagliga verksamheter som underhåll av elljusspåret, gympahallen, träningsmaskiner, men även administrationen.
Rossöns IF är en ideell förening som nästan helt drivs av frivilliga, tyvärr blir gruppen av aktiva medlemmar mindre och mindre.
Därför vill vi be er om HJÄLP!
Kan och vill du hjälpa att hålla Rossön till en levande landsbygd?
Hjälp Rossöns IF!
Kan du tänka dig hjälpa till att organisera eller hjälpa på plats vid större evenemang? Eller vill du vara stödmedlem?
Har du erfarenhet och möjlighet att vara med i styrelsen och lära ut dina kunskaper till nya styrelsemedlemmar?
Är du driven att motivera små och stora att röra sig? Sitter du på idéer som kan göra andra glada?
Vi bjuder in alla söndagen den 14e april kl 18:30 till Folketshus för att diskutera Rossöns IF´s framtid, dess viktiga evenemang och därmed byn Rossön.
Det är viktig att göra dig hörd nu! Har du inte möjlighet att komma på mötet ring Christoffer Sundelin i valberedningen 070-597 84 34
Inte bara en Idrottsförening.

 

 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.