Föreläsning: Barnidrott – Ingen lek?

Barnidrott – Ingen lek?
Välkommen till en kväll med fokus på barnidrott! 
En föreläsning riktad till idrottsledare, föräldrar, barn/ungdomar, lärare och politiker. Föreläsare är Klas Östberg, en av Sveriges mest erfarna  idrottsläkare med flertalet olympiska spel i bagaget och  som brinner för barnidrott på barns villkor. 
När: Måndag 5 mars 2018, kl. 18.00-20.00 
Var: Församlingshemmet, Backe  
Pris: Kostnadsfritt 
Föranmälan till Ida senast söndag 4/3: 072-5846732 OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn!

Hur tänker vi långsiktigt när det gäller barnidrott? Barn är inte små vuxna. Hur ska vi få med oss så många som möjligt så länge  som möjligt? Hur har de som nått längst i världen tränat som barn?

Välkomna!
/Backe IF Skidor

Om boken "Barnidrott - Ingen lek":
De flesta föräldrar blir idrottsföräldrar. För några blir det ett tillfälligt inhopp, för andra är idrotten själva navet i familje-livet. Oavsett vilket behöver vi prata mer om hur vi vill att barnens idrott ska vara. För även om det finns massor av bra barnidrott har vi de senaste åren kunnat läsa om tidiga elitsatsningar där barn far illa. 
I den här boken berättar också Carolina Klüft, Lisa Nordén, Börje Salming, Kajsa Bergqvist, Sergej Bubka, Henok Goitom och Therese Alshammar m.fl. – idrottsstjärnor som gått hela vägen – om hur de ser på barnidrott och hur de själva tränade som barn.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.