Fjällsjö Framtids årsmöte

Under gårdagens årmöte välkomnades de nyfödda till byn med en ekologisk body med texten "Fjällsjös Framtid". (Klicka på bilden till höger för att starta bildspelet!)

Årets Fjällsjöbo korades och det blev den alltid så hjälpsamma Märtis Orrell som tog emot pris för sitt långvariga engagemang för barn och unga i byn, samt sin utomordentliga matlagning och spex i samband med bl.a. Fjällsjömarknaden.

Servicepriset, Guldhjärtat, gick till Jimmy Bergvall på BMT med följande motivering: "Ingenting är omöjligt för Jimmy! Tack för professionell service och för att du alltid ställer upp för oss Fjällsjöbor då motorerna krånglar!".

& Som tack för hjälpen med stigarna utdelades dessutom tre blomsterarrangemang med guldkottar till Erland Lundgren för sina insatser inom landskapsvård, till Paul Nyberg som håller Flottarstigen fin sommar som vinter och till Jan Bagge som snickrat fina skyltar.

Mötet avslutades med information om fiber från Servanet (mer info om detta kommer!). HÄR kan ni läsa verksamhetsberättelsen online.

Foto: Gunnar Bergström

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.