Fjällsjö Framtids årsmöte

Fjällsjö Framtids årsmöte 23/4 2013

Fjällsjö Framtid har hållit årsmöte på Strandrestaurangen i Fjällsjöhallen. Mötet var välbesökt med ett 30-tal bybor på plats för att ta del av årsmöteshandlingarna, information, prisutdelningar och fika.

Årets Fjällsjöbo korades enligt traditionen och i år fick Östen Nilsson, Landsombergets eldsjäl, ta emot priset för sitt långvariga engagemang. Den nya utmärkelsen Guldhjärtat delades ut till Backes Hälsocentral för deras fina service och topplaceringar i patientundersökningar tre år i rad nu. Anna-Märta, Annette och doktor Olov var på plats för att ta emot en tavla med ett hjärtmotiv, donerad av Svartvik handpappersbruk.

Innan mötesförhandlingarna påbörjades hölls en tyst minut för att hedra allas vår Janne Holmberg som hastigt gick bort i höstas. Under mötet invigdes även den nya hemsidan Backe.nu med samma namn som Jannes omtyckta hemsida hette, och som Fjällsjö Framtid nu har fått ta över. Traditionsenligt välkomnades byns nyfödda men de två nytillskotten kunde tyvärr inte vara närvarande på mötet. Verksamhetsberättelsen lästes upp och det är mycket som har gjorts under året! Ni kan läsa den online längst ner på sidan "byservicekontoret" under "info". Det informerades även om turerna kring biblioteket och matbespisningen i Backe. Fjällsjö Framtid väntar fortfarande på svar på tal från kommunen.

Styrelsens sammanställning inför kommande verksamhetsår är följande:

Ordförande Britt-Marie Norman, nyval 1 år
Vice Ordförande Inger Kraft Etzler, 1 år kvar
Kassör Margareta Mårtensson, omval 2 år
Ledamot Ing-Brith Månsson, omval 2 år
Ledamot Anders Westin, 1 år kvar
Suppleant Linnea Bergström, 1 år kvar
Suppleant Frida Quirynen, 1 år kvar
Suppleant Johan Trewe, 1 år kvar

Ungdomar i Backe: Ni är mycket välkomna att kontakta Fjällsjö Framtid om ni är intresserade av att gå med i styrelsen och vara med och skapa den framtid ni vill ha i byn!

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.