Familjedag i Backe 7 Oktober

I lördags hade vi den efterlängtade familjedagen uppe på Bike Park i Backe. Det var en solig och fin dag men väldigt blåsig och kyligt. Vi fick även se glimten av lite snö på eftermiddagen.

Räddningstjänsten i Backe, grannsamverkans polisen Jonny och resurscentrum från Strömsunds kommun var på plats och hade informations tält och delade ut broschyrer, reflexer m.m.

Vi hade även Backe IF på plats där dom informerade om höstens aktiviteter och där man även kunde få prova på minigolf och frisbeegolf.

Fjällsjö framtid hade med sig utrustning som sparkcyklar, hjälmar och arm-knäskydd som man kunde använda på Bike Park.

I kiosken serverades det korv med bröd, festis och fikabröd. Tyvärr kunde vi inte göra några popcorn delvis pga. blåsten och sen hade vi problem med elen.

 

Räddningsapan Flammy kom på besök och hälsade på och lekte med både vuxna och barn. Sen hade Flammy i smyg anordnat godisregn och kastade glatt till alla barn.

Efter godisregnet frös Flammy och blev tvungen att åka vidare. Apor är ju inte vana vid det kalla klimatet som vi har här i norra Sverige.

Vi hade även en tävling mellan brandmannen Joel och polismannen Jonny där dom skulle cykla på vår Bike Park. Dom fick var sin sparkcykel och hjälm. Vinnare av tävlingen vart polismannen Jonny. En mycket lyckad tävling och uppskattad.

 

Det cyklades, golfades och kastades med frisbee och alla var glada och tacksamma för att vi alla tillsammans kunde anordna en sådan fin och bra dag. Så stort tack till Resurscentrum Strömsunds kommun och Fjällsjö Framtid som arrangerade denna dag med samarbete med Räddningstjänsten Jämtland, Backe IF, Polisen.

 

Bilder kommer inom kort !

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.