”Calling Strömsund” från Holland

Strömsunds kommun kommer även i år att vara med på den stora emigrantmässan i Houten i Holland den 6 - 7 april. En mässa där tusentals Holländare, Belgare, Tyskar med flera trångbodda mellaneuropéer söker en ny hemvist och framtid. Enligt Näringslivschef Patrik Jemteborn är det många som redan valt Strömsund och de har en stark känsla att fler vill leva … verkligen leva mer… genom att ta steget och flytta till oss. Det är ett stort steg och så klart är frågorna många.
Linnea Bergström från Backe, som jobbar för Leader 3sam Strömsund Ragunda, kommer att vara en av Strömsunds kommuns ambassadörer under Emigrantmässan .
Nyfikna besökare kommer att kunna ringa upp henne och andra ambassadörer runtom i kommunen för att få svar på sina frågor och funderingar inför en eventuell flytt hit!

Därför kommer kommunen att krydda sin monter med en telefonkiosk från vilket det bara går att kontakta ”Calling Strömsund” och fråga dom som är live på plats om hur livet kan te sig i kommunen. Istället för en telefon finns i kiosken en Ipad med Messenger-app. Här finns 10 – 12 ambassadörer på snabbval som besökarna på emigrantmässan helt enkelt kan ringa och fråga om ”The daily life in Strömsund”.


Linnea Bergström  
Projektutvecklare Vi Landsbyggare Leader 3sam | Lokal utveckling i Strömsunds & Ragunda kommuner

 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.