Barnkör startar i Backe

Efter den positiva responsen vi fick på Luciasatsningen vill vi från Svenska Kyrkan fortsätta och bjuder därför in till Fjällsjö-Bodums Barnkör! Start lördag 28 januari. Anmälan senast 25 januari!!! se länk nedan.

Barnkören vänder sig till barn från förskoleklass och uppåt.

Några viktiga punkter:

Vi kommer givetvis sjunga, men också arbeta med olika kreativa uttryck. Det kan t ex vara att göra kulisser, rita, spela teater, rörelse och dans mm. Vår ambition är att skapa så mycket kreativitet som möjligt.

Vår syn på barn vilar på Svenska Kyrkans värdegrund där varje barn har ett okränkbart människovärde och skall alltid bemötas med omtanke och respekt. 

Vi vill också ta vara på och uppmuntra barnens olika gåvor och förmågor och strävar efter att varje barn skall få utvecklas utifrån sina specifika förutsättningar. 

Utifrån vår värdegrund har vi också en holistisk syn på barn. Därför är såväl kroppsliga, själsliga, sociala och andliga behov viktiga. 

 Kören är en del av Svenska Kyrkans verksamhet och uppdrag och kommer verka i både Fjällsjö- och Bodums församling. Barnkören kommer ibland göra saker tillsammans med kyrkokören och kommer finnas med i olika aktiviter som kyrkan genomför, gärna i samverkan med andra aktörer i samhället. Vi kommer sträva efter att det sker i former som är väl anpassade för barnens ålder och mognad.

Det kommer inte vara någon deltagaravgift. Vi olika event kommer vi att samla in pengar för omkostnader för att driva barnkören.

Vårterminen kommer vi ha tema: "Människan, djuren och naturen". Vi kommer bl a ha med om skapelsen och vårt ansvar för jorden, samt en musikal om Noas Ark.

Vi kommer öva torsdagar efter skolan i Fritids lokaler. Återkommer med exakt tid. Vi kommer också ha några "dagsläger"/termin. 

 

Vi startar upp kören lördag 28/1 kl 10.00 i Fjällsjö församlingshem. Dagen avslutas med en samling kl 16.00 där alla föräldrar är välkomna. Vi presenterar då lite vad vi gjort under dagen, samt får möjlighet att presentera mer vad som är planerat för våren och lära känna er som föräldrar.

Vi behöver få in anmälan senast onsdag 25 januari. Anmälan sker via detta formulär.

Ansvarig för barnkören är kantor Peter Wilhelmsson. Olga Salmina kommer jobba särskilt med kreativt skapande och några deltagare i kyrkokören kommer också finnas med som ledare. Allt sker tillsammans med församlingsråden i Fjällsjö och Bodums församling.

 

Har du frågor? Kontakta Peter via tel eller SMS på 076-76 911 00

PS: Berättelsen om syskonen Per och Felicia från Luciatåget kommer att fortsätta med nya äventyr.

Anmälan på https://forms.gle/KNEAPGJHouY77szy7

mvh
Peter kantor
076 76 911 00

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.