Ainas kläder öppnar på måndag

NY KLÄDAFFÄR I BACKE!

Fjällsjö Framtid vill välkomna företagaren Aina Sundbaum till Backe! Hon hyr f.d. tandläkarmottagningen på Kyrkvägen 70, och säljer kläder från ”Seniorshop”.

Butiken kommer att fara ut till sina kunder men kommer även att ha försäljning på plats. Aina öppnar portarna måndag 3 augusti!

Såhär skriver Aina själv; "Hej! Som företagsnamnet beskriver "Ainas Kläder" - så hittar ni här det mesta i klädväg för både kvinnor o män. Toppar, blusar, byxor, koftor och jackor. Mjukisbyxor till ungdomar, strumpor, lite underkläder, hattar och hängslen är vad du kan handla på Kyrkvägen 70.

Jag är en del av Sveriges Seniorshop, som startade -95, och vi finns i hela landet. Namnet är lite missvisande anser jag, då kläderna passar till alla.

Normalt så åker vi runt med närmare 1000 plagg till boenden och olika föreningar, men nu jobbar vi lite annorlunda i höst/vinter. Jag kommer att sälja direkt från mitt lager några dagar i veckan; måndag - onsdag.

- Det känns superkul, att som nyinflyttad, kunna serva landsbygden som Backe med omnejd med fräscha kläder. Jag skickar med post förstås till den som inte kan ta sig hit. Öppnar måndag 3 /8 kl. 9 - 14

Med Vänlig hälsning,
Aina Sundbaum
aina@seniorshop.se
070 295 74 53

 

 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.