juli 2023

Backe go Talant, Fjällsjömarknan söndag "Barnens dag"

Backe Got Talent 2023! 16 förväntansfulla barn stod på scenen i år och bjöd publiken på hela 7 olika nummer av sång och dans. Vi fick höra bl.a. Regnbågssången och Arken från Fjällsjö/Bodums barnkör, Air, I'm just feeling, Scars to your beautiful och Ukrainska nationalsången. Alla var så modiga och mottog dundrande applåder från de mer än 200 personerna i publiken!! Alla fick medalj och diplom och juryns trofé gick till Cassandra och Freja som bjöd på dansglädje, magi och akrobatik - Grattis och tack till alla deltagare! Tack även till Strömsunds kommun för arrangörsbidraget!

Stort TACK till Pingstkyrkan i Strömsund och Svenska kyrkan för ert bidrag till barndagen på marknadssöndagen Hoppborgsstaden var mycket uppsakattad bland barnfamiljerna!!
Text o Foto: Linnea Bergström

Backe Events skotertävling på älven: TOBE Waterchallene, lördag

Den årliga skotertävlingen på Fjällsjöälven gick av stapeln på lördagen, Rekord av besökare och även rekord av antal startande förare. Hamburgare såldes. En fartfylld dag. Speaker var Robert Gjersvold.
Foto: Suzanne Essgärde Tornstierna

Fjällsjömarknaden, Lördag, 2023

Under helgen var det olika aktiviteter för stora och små. Man kunde handla av olika marknadsförsäljare. Östen Eriksson tillverkade en grill/eldplats som lottades ut på söndagen  som första pris på Marknadslotteriet. Det var det underhållning från torgscenen av musikanterna Hans-Göran och Tommy. Delar av Skognästeatern underhöll och minglade med marknadsbesökarna. På kvällen var det fest på Backes fina festplats Stenhammaren, Capitain sålde mat och dryck i öltältet, Partybandet Fult Ös DJ underhöll och det var verkligen Fullt Ös!
Foto: Suzanne Essgärde Tornstierna

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.