augusti 2019

Vägproblem i Backe

På frågans som många ställt: När de ska asfaltera igen det dom fräst upp på vägarna i Backe, har vi inte fått något svar då ansvarige i Ström inte gått att nå. Däremot så har ansvarige i Backe satt ut varnings-koner där asfalten är borta.

Fjällsjöbladet

Senaste bladet finns att läsa klicka i menyn ovan.

Skolan startar torsdag 22 augusti

Sommarlovet är snart slut. Torsdag 22 augusti välkomnar vi alla elever i grundskola och gymnasium tillbaka till skolan. Vi ser fram emot en lärorik och spännande hösttermin tillsammans! Både elever i våra grundskolor, samt gymnasieskolan Hjalmar Strömerskolan, börjar torsdag 22 augusti. Läs mer här:  Skolstart

Inställt

tyvärr måste vi ställa in årets lyskväll och loppis, i föreningarna är det för få som finns tillgängliga den kvällen på grund av semestrar och andra skäl. Vi får se om vi kan arrangera något längre fram i höst. Om någon vill ta på sej att arrangera en byloppis kan Fjällsjö Framtid bistå med kartor.

Stigen runt Backsjön är avstängd

Stigen runt Backsjön (3.5km) är avstängd resten av 2019 på grund av begränsad framkomlighet. Den är lerig bitvis och hinder finns.

Käpphästhoppet i Rossön

med många glada deltagare. Foto: Gunnar Bergström

Friluftsgudstjänst på Hembygdsgården, Backe

var det den 14/7 med kaffeservering. Klicka på bildrna för större bilder. Foto: Gunnar Bergström

Kuljaktstig

Klicka på bilden för större bild.

Kamsdag med bakluckeloppis på Silsjönäs

Den 17 augusti, Silsjönäs Bygdegård, kl 13.00. Loppisen är gratis så passa på att rensa i förråden. Försäljning av kams med tillbehör och dessutom våfflor och annat fikabröd. VÄLKOMMEN!.

Fjällsjöbladet-Augusti

Ändrad deadline av Fjällsjöbladet: senaste dag för att lämna in manus är den 19 augusti, börjar delas ut den 22 augusti.

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.