Hela februari: HJÄRT-utmaningen

söndag, 28 februari, 2021

HJÄRT-utmaningen #hjärtabacke
VAD? Hjärt-utmaning med Backe IF och Hjärta Backe där vem som helst kan delta på sina villkor och fylla flödet i sociala medier hela februari med en massa hjärtan (hur många kan vi fylla?)
NÄR? 1-28 FEBRUARI 2021
VAR? Valfri plats, där du befinner dig
HUR? Gå, rulla, sparka med spark eller spring en runda format till ett HJÄRTA. Använd din mobil och en app med GPS - exempelvis Runkeeper eller ShapeRunner - som på karta markerar din rutt som ska ha formats till ett hjärta (självklart kan du göra flera rutter) . Ta bild av din hjärt-rutt och skicka till dina nära och kära - dela i sociala medier under hashtaggen #hjärtabacke. Se exempel på bild 1 från Friskis & Svettis i Västerås.
VARFÖR? Februari är här och snart även Alla Hjärtans Dag - en dag som kanske betyder extra mycket för många i den tid som är då många saknar att kunna umgås med sina nära och kära. För att orka hålla i och hålla ut kan rörelse och fysisk aktivitet utomhus vara av stor betydelse. Idén och initiativet kommer från passet med figurlöpning som några av eleverna på Fjällsjöskolan genomförde under en idrottslektion på distans - en positiv upplevelse för många.

Sätt igång att gå, rulla, sparka med spark eller spring en massa hjärtan och sprid till de du tänker på allra mest - hela februari ut pågår utmaningen.
RF- SISU Jämtland - Härjedalen #hjärtabacke

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
880 50 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.